Γιατί να εμπιστευτείτε τη Multi-Mam; - Multi-Mam GR


Γιατί να εμπιστευτείτε τη Multi-Mam;

Τα καινοτόμα προϊόντα αυτοφροντίδας Multi-Mam είναι ειδικά σχεδιασμένα για τη φροντίδα και προστασία της θηλάζουσας μητέρας και του μωρού. Προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά προβλήματα στις θηλές, που μπορεί να παρουσιαστούν πριν και κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Η εξειδικευμένη σειρά περιλαμβάνει επίσης ένα απαλό gel, που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την άμεση ανακούφιση των μωρών από τις ενοχλήσεις της βρεφικής οδοντοφυΐας.

Προϊόντα αυτοφροντίδας Multi-Mam: Προβλήματα και λύσεις

Φυσιολογικά, ο θηλασμός πρέπει να είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Κάθε φορά που θηλάζετε το μωρό σας, πρέπει να νιώθετε άνετα και χαλαρά. Συχνά, όμως οι θηλάζουσες μητέρες βιώνουν ενοχλήσεις, που επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία τους. Για παράδειγμα, η λανθασμένη προσκόλληση του μωρού στο στήθος, μπορεί να προκαλέσει πόνο ή ραγάδες στις θηλές, οδηγώντας σε κάποιες περιπτώσεις σε λοιμώξεις. Έτσι, η εμπειρία του θηλασμού καθίσταται επώδυνη, κάτι που ενδέχεται να σημάνει ακόμη και την πρόωρη διακοπή του.

Η ανατολή της βρεφικής οδοντοφυΐας μπορεί να είναι ιδιαίτερα δυσάρεστη για κάποια μωρά. Στα προβλήματα που συχνά παρουσιάζονται συμπεριλαμβάνονται πρησμένα ούλα, σιελόρροια, διαταραχές του ύπνου, ευερεθιστότητα έως και διάρροια. Είναι πολύ σημαντικό να ανακουφιστούν άμεσα οι ενοχλήσεις του μωρού σας.

Η ολοκληρωμένη σειρά Multi-Mam περιλαμβάνει τα καινοτόμα προϊόντα Multi-Mam Compresses, Multi-Mam Balm, Multi-Mam Lanolin και Multi-Mam BabyDent. Φυσικά και αποτελεσματικά, τα προϊόντα αυτοφροντίδας Multi-Mam, διατίθενται χωρίς να απαιτείται ιατρική συνταγή, κάνοντας ευκολότερη τη ζωή των πολυάσχολων μαμάδων.

Φυσικά συστατικά

Τα φυσικά συστατικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα Multi-Mam περιλαμβάνουν το φυτικής προέλευσης σύμπλοκο 2QR, έλαια φυτικής προέλευσης και λανολίνη, ένα υψηλής καθαρότητας έλαιο που προέρχεται από λίπος ερίου.Πώς λειτουργεί;

Τα προϊόντα Multi-Mam Balm, Lanolin και Compresses αντιμετωπίζουν και προλαμβάνουν τις ενοχλήσεις κατά τον θηλασμό. Οι Multi-Mam Compresses παρέχουν άμεση ανακουφιστική δράση στις επώδυνες θηλές, εξουδετερώνοντας ταυτόχρονα τα επιβλαβή μικρόβια και υποστηρίζοντας τη φυσική διαδικασία της επούλωσης. Το Multi-Mam Balm και το Lanolin προστατεύουν και περιποιούνται τις θηλές κατά τον θηλασμό, αποτρέποντας ταυτόχρονα τη δημιουργία ραγάδων. Το Multi-Mam BabyDent δρα απαλύνοντας και ανακουφίζοντας τις ενοχλήσεις της οδοντοφυΐας και μειώνοντας το οίδημα που προκαλείται.