Ενεργά συστατικά - Multi-Mam GR


Ενεργά συστατικά

Το κύριο συστατικό των προϊόντων Multi-Mam Compresses και Multi-Mam BabyDent είναι το βιοενεργό σύμπλοκο 2QR. Αυτό το φυτικής προέλευσης, φυσικό συστατικό εξουδετερώνει τα επιβλαβή μικρόβια, αποτρέποντας την προσκόλληση τους στους ιστούς. Το σύμπλοκο 2QR υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία επούλωσης και ταυτόχρονα αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία της μικροβιακής χλωρίδας. Το 2QR δεν έχει γνωστές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Η Multi-Mam Lanolin παρασκευάζεται από υψηλής καθαρότητας λίπος ερίου (λανολίνη). Η λανολίνη είναι ένα φυσικό έλαιο, το οποίο είναι το πλησιέστερο στο φυσικό λίπος του ανθρώπινου δέρματος. Η λανολίνη είναι ευρέως γνωστή για την προστατευτική δράση της στις θηλές. Το Multi-Mam Balm αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή αντί της λανολίνης με φυτική βάση. Περιέχει φυτικά έλαια, τα οποία αντικαθιστούν και συμπληρώνουν τη λίπανση του δέρματος, που μειώνεται κατά τον θηλασμό. Προσφέρει βέλτιστη προστασία για τις θηλές.

Τι είναι το σύμπλοκο 2QR;

Ένα από τα κύρια και πλέον καινοτόμα συστατικά μας είναι το παγκοσμίως κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύμπλοκο 2QR. Αυτή η φυσική ουσία είναι φυτικής προέλευσης και αποτελείται από βιοενεργά μόρια που ονομάζονται πολυσακχαρίτες.

Το πατενταρισμένο σύμπλοκο 2QR εξουδετερώνει τα επιβλαβή μικρόβια και αποτρέπει την εμφάνιση λοιμώξεων (μαστίτιδα). Χάρη στη μοναδική αντιπροσκολλητική του δράση εμποδίζει την δέσμευση των επιβλαβών μικροβίων στους ιστούς. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία της επούλωσης και αποκαθιστά τη φυσιολογική μικροβιακή ισορροπία.

Δείτε το παρακάτω video, για να μάθετε περισσότερα για τον καινοτόμο μηχανισμό δράσης του συμπλόκου 2QR.Άλλα συστατικά των προϊόντων Multi-Mam συμπεριλαμβάνουν καταπραϋντικά και ενυδατικά έλαια φυτικής προέλευσης καθώς και λανολίνη (υψηλής καθαρότητας λίπος ερίου), η οποία είναι ευρέως γνωστή για τις προστατευτικές και ενυδατικές της ιδιότητες.

Τα προϊόντα Multi-Mam προσφέρουν άμεση ανακούφιση και εξουδετερώνουν τα βλαβερά μικρόβια, δημιουργώντας ταυτόχρονα καταπραϋντικές συνθήκες και υποστηρίζοντας τις φυσικές διαδικασίες της επούλωσης. Μάθετε περισσότερα για τον καινοτόμο τρόπο δράσης τους.