Πώς λειτουργεί; - Multi-Mam GR


Πώς λειτουργεί;

Τα εξειδικευμένα προϊόντα της σειράς Multi-Mam:

  • Αντιμετωπίζουν και προλαμβάνουν προβλήματα των θηλών, που προκύπτουν κατά τον θηλασμό.
  • Ανακουφίζουν από ενοχλήσεις, που συνδέονται με την ανατολή της βρεφικής οδοντοφυΐας.

Τα Multi-Mam Compresses και Multi-Mam BabyDent περιέχουν το πατενταρισμένο σύμπλοκο 2QR. Αυτό το βιοενεργό, φυσικό συστατικό εξουδετερώνει τα επιβλαβή μικρόβια, δημιουργώντας βέλτιστες καταπραϋντικές συνθήκες. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει τις φυσικές διαδικασίες επούλωσης.

Το Multi-Mam Balm και το Multi-Mam Lanolin αποτρέπουν τη δημιουργία ραγάδων. Ταυτόχρονα, αντικαθιστούν και συμπληρώνουν τη φυσική λίπανση του δέρματος, που απομακρύνεται από τον θηλασμό.

Τα εξαιρετικά ήπια, αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικά προϊόντα Multi-Mam προσφέρουν σε εσάς και στο μωρό σας το καλύτερο ξεκίνημα! Ανακουφίζουν άμεσα από τις ενοχλήσεις του θηλασμού, βοηθώντας τις θηλάζουσες μητέρες να συνεχίσουν το υπέροχο «ταξίδι» του θηλασμού και να μην λάβουν πρόωρα την απόφαση του αποθηλασμού.

Θηλασμός

Το Multi-Mam Compresses είναι επιθέματα μίας χρήσης, τα οποία προσφέρουν άμεση ανακουφιστική δράση στα προβλήματα του θηλασμού (όπως επώδυνες, ερεθισμένες ή πληγωμένες θηλές). Έχουν καταπραϋντική δράση και δημιουργούν βέλτιστες συνθήκες υγρής επούλωσης. Ταυτόχρονα, αποτρέπουν τις λοιμώξεις και βελτιστοποιούν την κατάσταση του δέρματος της θηλής.

Το Multi-Mam Balm περιέχει φυτικά έλαια, βούτυρο καριτέ και Peg 8 κηρό μελισσών, τα οποία αντικαθιστούν και συμπληρώνουν τη φυσική λίπανση του δέρματος της θηλής. Έτσι, αποτρέπει τη δημιουργία ραγάδων και διατηρεί το δέρμα απαλό, ελαστικό και υγιές. Αποτελεί μια φυτικής προέλευσης εναλλακτική λύση αντί του Multi-Mam Lanolin.

Το Multi-Mam Lanolin περιέχει υψηλής καθαρότητας λανολίνη. Η λανολίνη αναπληρώνει τη λιπιδική στοιβάδα του δέρματος και είναι ευρέως γνωστή για τις ενυδατικές της ιδιότητες.

Βρεφική οδοντοφυΐα

Η ανατολή της βρεφικής οδοντοφυΐας μπορεί να συνοδεύεται από πόνο και δυσφορία. Η εξειδικευμένη προϊοντική σειρά Multi-Mam περιλαμβάνει το Multi-Mam BabyDent, που ανακουφίζει άμεσα τις ενοχλήσεις της βρεφικής οδοντοφυΐας και βοηθά το μωρό σας να ξεπεράσει αυτή τη δυσάρεστη και συχνά στρεσογόνο περίοδο.

Το Multi-Mam BabyDent βασίζεται σε φυσικά συστατικά. Δρα σχηματίζοντας μια απαλή προστατευτική επίστρωση πάνω στα ερεθισμένα ούλα του μωρού σας, η οποία καταπραΰνει και ανακουφίζει άμεσα από τις ενοχλήσεις.

Η ασφάλεια των προϊόντων Multi-Mam

Όλα τα προϊόντα της σειράς Multi-Mam είναι ασφαλή και αβλαβή, όταν καταπίνονται από το μωρό και δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν πριν από κάθε θηλασμό. Τα συστατικά που περιέχονται είναι κυρίως φυσικής προέλευσης και ύψιστης ποιότητας. Είναι κλινικά ελεγμένα και έχουν εγκριθεί για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια τους.